Eurythmie op seminars Mieke Mosmuller

09-09-2014 Nieuws van Vrienden M. Mosmuller

Raphaela Kühne is een eurythmiste van Zwitserse afkomst en een trouwe bezoekster van voordrachten van Mieke. Omdat zij elkaar al zo lang kennen, is er tussen Raphaela en Mieke en Jos Mosmuller een hechte vriendschap ontstaan. Met ingang van de najaar seminars kan het voorkomen dat Raphaela in het programma is opgenomen en met u tijdens een of twee korte perioden de eurythmie zal beoefenen.

De samenwerking met Mieke is nog pril, en in die zin zelfs experimenteel, met als uitgangspunt dat de eurythmie bijdraagt aan de beleving. De inbreng van Raphaela, en de reis- en verblijfskosten die zij maakt, zijn niet in de seminar prijs opgenomen. Daarom wordt u aan het eind van het seminar om een bijdrage gevraagd. U bent vrij om deze zelf vast te stellen.

 

RaphaelaKühneRaphaela is in 1984 in Zürich geboren. Al sinds haar kinderjaren had muziek voor haar een grote betekenis. Ze speelt intensief viool en piano. Zij studeerde euritmie aan de ‘Akademie für Eurythmische Kunst Baselland’. Sinds 2014 werkt zij als zelfstandig kunstenaar.